Back to top

Diccionari de formatges - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2021-2022
Amb la col·laboració de: ACREFA - Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà

 

El Diccionari de formatges que presentem posa a l’abast dels usuaris 88 noms de formatges del món, una part dels termes que contindrà el diccionari sencer, en curs d’elaboració. El diccionari té l’objectiu de reflectir el món del formatge i contindrà, a més de noms de formatges, termes relacionats amb la seva elaboració i consum. L’abast temàtic d’aquesta difusió parcial de les dades el podeu situar en el conjunt si consulteu el document Arbre de camp.

Cada terme inclou les denominacions en català, equivalents en castellà, francès i anglès, definició i, si escau, notes complementàries.

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre “Text de la consulta”, en qualsevol de les llengües del diccionari).

 

Arbre de camp

 

Autoria i edició:

Logo Termcat

 

Amb la col·laboració de:

Logo Acrefa

 

Citació bibliogràfica recomanada:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de formatges [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021-2022. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/305>

 

Darrera actualització: 05-10-2023