El TERMCAT participa en una conferència internacional sobre terminologia de les humanitats a Zagreb (Croàcia)

AET Zagreb

Els dies 25 i 26 de maig s’ha dut a terme a Zagreb la Conferència Internacional sobre Terminologia de les Humanitats, organitzada per l’Acadèmia de Música i la Universitat de Zagreb amb el suport de l’Associació Europea de Terminologia (AET). En el marc d’aquesta conferència, el TERMCAT ha presentat la seva activitat com a Centre de Terminologia, i ha participat també en la reunió anual de l’AET.

Hi han participat especialistes provinents de països com ara Suècia, Gran Bretanya, Eslovènia, Croàcia, França, Itàlia, Polònia, Hongria, Japó, etc. La terminòloga del TERMCAT Sandra Cuadrado hi ha presentat una ponència titulada Terminology discourse in digital era.

Vinculada al simposi s’ha dut a terme la trobada anual de l’Associació Europea de Terminologia, en què participa el TERMCAT com a responsable de la Secretaria Executiva i de la Tresoreria de l’Associació. S’hi han aprovat els comptes anuals, la memòria d’actuacions, la planificació d’accions per al 2018 i el programa de la propera Cimera Europea de Terminologia, que tindrà lloc a Sant Sebastià els propers 22 i 23 de novembre.

Si us resulta més còmode, podeu consultar aquesta informació en pdf, en format de nota de premsa.