Back to top
calamars i puntes de pop a la romana amb dos ous ferrats calamars i puntes de pop a la romana amb dos ous ferrats

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  calamars i puntes de pop a la romana amb dos ous ferrats
  • es  calamares y rejos a la romana con dos huevos fritos
  • fr  calmars et bras de poulpe à la romaine aux deux oeufs sur le plat
  • it  calamari e punte di polpo infarinato e fritto con due uova fritte
  • en  squid and octopus legs in batter with two fried eggs
  • de  im Teigmantel frittierte Tintenfischringe und Krakenarme mit zwei Spiegeleiern

<Plats a la carta. Plats combinats>