
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca calamars i puntes de pop a la romana amb dos ous ferrats
- es calamares y rejos a la romana con dos huevos fritos
- fr calmars et bras de poulpe à la romaine aux deux oeufs sur le plat
- it calamari e punte di polpo infarinato e fritto con due uova fritte
- en squid and octopus legs in batter with two fried eggs
- de im Teigmantel frittierte Tintenfischringe und Krakenarme mit zwei Spiegeleiern
<Plats a la carta. Plats combinats>