Back to top
esqueixada de bacallà amb escarola i olivada esqueixada de bacallà amb escarola i olivada

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  esqueixada de bacallà amb escarola i olivada
  • es  esqueixada de bacalao con escarola y olivada (ensalada de bacalao desmigado)
  • fr  esqueixada de morue à la scarole et au pâté d'olives (salade de morue effilochée)
  • it  esqueixada di baccalà con scarola e pâté d'olive (insalata di baccalà sfilacciato)
  • en  salt cod esqueixada with escarole and olives sauce (shredded cod salad)
  • de  Stockfisch-Esqueixada mit Endiviensalat und Olivenpaste (Salat mit zerstoßenem Stockfisch)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>