Back to top
esqueixada de bacallà amb pètals de tomàquet i romesco esqueixada de bacallà amb pètals de tomàquet i romesco

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  esqueixada de bacallà amb pètals de tomàquet i romesco
  • es  esqueixada de bacalao con pétalos de tomate y romesco (ensalada de bacalao desmigado con salsa catalana de frutos secos, pimiento rojo, tomate y ajo)
  • fr  esqueixada aux pétales de tomates et au romesco (salade de morue effilochée et sauce catalane à base de fruits secs, poivron rouge, tomate et ail)
  • it  esqueixada di baccalà con petali di pomodoro e romesco (insalata di baccalà con salsa catalana a base di frutta secca, peperoncino rosso, pomodoro e aglio)
  • en  cod esqueixada with tomato petals and romesco (shredded salt cod salad with a Catalan nut, red pepper, tomato, and garlic sauce)
  • de  Stockfisch-Esqueixada mit Tomatenblättchen und Romesco (Salat aus zerstoßenem Stockfisch mit katalanische Sauce aus Nüssen, rotem Paprika, Tomaten und Knoblauch)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>