Back to top
Go back to the list of Online Dictionaries

Diccionari nàutic

Washington Garcia

Diccionari nàutic - Presentation

Aquest diccionari, fruit de moltes hores de treball de Washington Garcia, membre de l’Associació d’Amics del Museu Marítim, aplega i defineix prop de 15.000 termes del món nàutic i en presenta els equivalents en castellà. S’hi poden trobar termes d’àmbits tan diversos com la construcció naval, els esports nàutics, la ictiologia, la meteorologia o l’astronomia. Per a la seva elaboració, Washington Garcia ha comptat amb la col·laboració del Museu Marítim de Barcelona i l’assessorament del TERMCAT.

Els termes del diccionari es poden consultar a partir de les denominacions en qualsevol de les llengües per mitjà de dos procediments: d’una banda, fent servir els índexs alfabètics que es mostren en el marc de l’esquerra fins a trobar la denominació volguda i, de l’altra, introduint directament una denominació en l’espai superior Cerca; en aquest segon cas, es visualitzaran totes les fitxes terminològiques que continguin el mot consultat, sigui com a part d’una denominació o com a part d’una definició.

El diccionari també inclou una bústia de suggeriments, on podeu fer arribar totes aquelles observacions que considereu oportunes. Us agraïm per endavant la col·laboració en l’actualització d’aquesta obra i en la seva millora contínua.

 

Edició i assessorament:

 TERMCAT

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:

GARCIA, Washington. Diccionari nàutic [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2008.<https://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/119/>

 

Last update: 27-09-2011