Back to top

Diccionari de dret civil - Presentation

© Autoria: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia; TERMCAT, Centre de Terminologia
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2012

 

Aquest diccionari conté 1.160 termes corresponents a les cinc grans àrees clàssiques del dret civil: dret civil general, dret civil d’obligacions i contractes, drets reals, dret de família i dret de successions. Cada article conté les denominacions en català, equivalents en castellà, definicions i, sovint, notes explicatives. No és un diccionari de dret civil català, sinó que inclou, a més del dret civil català, tots els conceptes del dret civil aplicable a Catalunya.

Es tracta de la versió en línia del Diccionari de dret civil, elaborat pel TERMCAT i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, publicat l'any 2005. Les dades originals poden haver estat actualitzades o completades posteriorment.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Equip de treball
Introducció
Arbre de camp
Bibliografia

 

Autoria: 

Departament de Justícia          TERMCAT

 

Edició: 

TERMCAT

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
CATALUNYA. DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de dret civil [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2012. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/150>

 

Last update: 04-04-2024