Back to top
Go back to the list of Online Dictionaries

Multidiccionari

Xarxa Vives d'Universitats (serveis lingüístics universitaris)

Multidiccionari - Presentation

© Autoria: Xarxa Vives d’universitats
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2016 (Primera edició: 2015)
Amb l'assessorament de: TERMCAT, Centre de Terminologia

 

Aquest diccionari és fruit de la col·laboració entre la Xarxa Vives d’universitats i el Centre de Terminologia TERMCAT, amb la voluntat de difondre en línia i de manera unitària els lèxics elaborats pel grup de treball de Terminologia i Nomenclatura, integrat per diversos serveis lingüístics universitaris, de la Comissió de Llengua de la Xarxa Vives d’universitats.

Aquest diccionari conté 10.139 termes dels àmbits d’especialitat següents: botànica, ciència política, didàctica de l’educació física, educació musical, enginyeria forestal, enginyeria industrial: mecànica i termodinàmica, fotoquímica i infermeria. En funció de les característiques de cada diccionari d’origen, els articles poden contenir equivalències en castellà, francès i anglès, definicions o notes.

Aquesta edició en línia correspon a una segona edició actualitzada i ampliada del Multidiccionari, amb motiu de la incorporació d’un nou producte. Es tracta del Vocabulari forestal de la Universitat Politècnica de València, un recull de 4.688 termes de l’àmbit de l’enginyeria forestal amb equivalències en castellà, francès i anglès.

 

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques del Multidiccionari de tres maneres diferents: mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del Multidiccionari); mitjançant l’accés temàtic en català, o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre “Text de la consulta”, en qualsevol de les llengües incloses en aquest producte).

 

Pròleg
Equips de treball
Arbres de camp
Bibliografies

 

Autoria: 

Logo Xarxa Vives d'Universitats

 

Edició i assessorament:

TERMCAT

 

Citació bibliogràfica recomanada:
XARXA VIVES D’UNIVERSITATS. Multidiccionari [en línia]. 2a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2016. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/178>

 

Last update: 06-07-2023