Back to top
Go back to the list of Online Dictionaries

Vocabulari de naturopatia

Unió General de Treballadors de Catalunya

Vocabulari de naturopatia - Presentation

Aquest vocabulari recull els termes bàsics més utilitzats en naturopatia, especialment els relacionats amb la fitoteràpia, atès el pes específic que tenen en l'àmbit les tècniques pròpies d’aquesta disciplina.

Inclou una seixantena de termes que contenen la denominació i la definició en català i l’equivalent en castellà. També s’hi documenten, si escau, notes explicatives.  

L'obra, oberta a la inclusió progressiva de nous conceptes, ha estat elaborada per la Unió General de Treballadors de Catalunya, amb l'assessorament del TERMCAT, la col·laboració de la Confederació de Treballadors Autònoms (CTAC-UGT) i el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

 

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Bibliografia

 

Autoria:

Logo UGT

 

Amb la col·laboració de:

Logo CTAC

 

Edició:

 TERMCAT

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:

UNIÓ GENERAL DE TREBALLADORS DE CATALUNYA. Vocabulari de naturopatia [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015.

<https://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/195/>

 

Last update: 15-09-2019