Back to top
Go back to the list of Online Dictionaries

Diccionari de procediments culinaris

Diccionari de procediments culinaris - Presentation

© Autoria: Juli Blanco González; Francesc Papió Aznar; Lluís Ignasi Vilà i Miquel
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2006
Amb l'assessorament de: TERMCAT, Centre de Terminologia

 

Aquest diccionari recull prop de tres-cents termes relatius als procediments culinaris i a les accions que tenen lloc mentre es duen a terme, amb les denominacions i la definició en català i els equivalents en castellà, francès i anglès.

Es tracta de la versió en línia del Diccionari de procediments culinaris, editat pel TERMCAT el 2005 i elaborat per Juli Blanco González, Francesc Papió Aznar i Lluís Ignasi Vilà Miquel, amb l'assessorament terminològic del TERMCAT. Les dades originals poden haver estat actualitzades o completades posteriorment pel TERMCAT.

Des de la pestanya "Consulta de termes", es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre "Text de la consulta" cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Presentació dels autors
Introducció
Arbre de camp
Bibliografia

 

Edició i assessorament:

TERMCAT

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
BLANCO GONZÁLEZ, Juli; PAPIÓ AZNAR, Francesc; VILÀ MIQUEL, Lluís Ignasi. Diccionari de procediments culinaris [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2006. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/20/>

 

Last update: 25-05-2023