Back to top
Go back to the list of Online Dictionaries

Terminologia de lingüística textual

Terminologia de lingüística textual - Presentation

© Autoria: Rosa Artigas i Catassús

© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2016

Amb l'assessorament de: TERMCAT, Centre de Terminologia

 

Aquesta terminologia recull més de cent trenta termes relatius a l'àmbit de la lingüística textual, amb la definició corresponent i amb múltiples notes que aporten més informació i indiquen la relació amb altres termes del mateix producte.

Tots els termes estan extrets del glossari de l'obra de Rosa Artigas El domini textual. Un model de funcionament del discurs per a l'ensenyament de la llengua, de propera publicació. Aquest glossari, elaborat també per l'autora a partir del contingut de l'obra, ha tingut l'assessorament del TERMCAT.

S’han incorporat en el recull, convenientment reelaborats, els termes del glossari de Tipotext: Una tipologia de textos de no-ficció (2003), de Rosa Artigas, Joan Bellès i Maria Grau.

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre “Text de la consulta”).

 

Equip de treball

 

Edició i assessorament:

Logo Termcat

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:

 

ARTIGAS i CATASSÚS, Rosa. Terminologia de lingüística textual [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2016. (Diccionaris en Línia)

<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/221/>

 

Last update: 16-12-2021