Back to top

Diccionari d’energia solar - Presentation

© Autoria: Marta de Blas i Abante (Universitat Politècnica de Catalunya); Jaume Serrasolses i Domènech
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2017 (edició en paper: Barcelona: Universitat Politècnica de Catalunya. Servei de Llengües i Terminologia, 1992)
Amb l’assessorament de: TERMCAT, Centre de Terminologia

 

El Diccionari d’energia solar consta de 954 entrades de l’àmbit de l’energia solar. Cada entrada conté les denominacions i la definició en català, les equivalències en castellà, francès i anglès i, en alguns casos, notes complementàries.

Es tracta de la versió en línia d’una obra editada l’any 1992, fruit de la col·laboració d’especialistes, professors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i lingüistes del Servei de Llengües i Terminologia de la UPC, amb l’assessorament terminològic del TERMCAT. Aquesta obra es va concebre com una eina útil no sols per als estudiants i professors universitaris, sinó també per a professionals del món de l’energia solar.

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques de dues maneres diferents: mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) o bé mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre "Text de la consulta”, en qualsevol de les llengües del diccionari).

 

Documents associats 

Equip de treball 
Introducció (extret de l’edició en paper) 
Criteris metodològics (extret de l’edició en paper) 
Arbre de camp (extret de l’edició en paper) 
Bibliografia (extret de l’edició en paper) 

 

Edició i assessorament:

TERMCAT

 

BLAS ABANTE, Marta de; SERRASOLSES i DOMÈNECH, Jaume. Diccionari d’energia solar [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2017. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/241>

 

Last update: 24-10-2019