Back to top
Go back to the list of Online Dictionaries

Lèxic de les Comunitats Europees

Lèxic de les Comunitats Europees - Presentation

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2009
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya. Secretaria per a la Unió Europea; Càtedra de Multilingüisme Linguamón - Universitat Oberta de Catalunya

 

Aquest recull posa a disposició dels usuaris més de tres-cents termes procedents del buidatge de l'apartat Comunitats Europees del tesaurus multilingüe Eurovoc, amb les denominacions en català i amb els equivalents en castellà, francès i anglès. Es tracta de denominacions referents a les institucions de la Unió Europea i la funció pública, al dret comunitari, a la construcció europea i a les finances comunitàries, que han estat revisades per un equip d'especialistes de la Secretaria per a la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari), accedir a l’agrupació per àrees temàtiques, o fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Equip de treball
Presentació
Bibliografia

 

Autoria i edició:

 TERMCAT


Amb la col·laboració de:

 Generalitat de Catalunya          Càtedra de Multilingüisme Linguamón          Universitat Oberta de Catalunya

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent: 

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Lèxic de les Comunitats Europees [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2009. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/27/>

 

Last update: 04-04-2024