Back to top
  • ca  puma sud-americà oriental, n m
  • es  puma del este de América del Sur, n m
  • fr  puma de l'Est de l'Amérique du Sud, n m
  • de  Östlicher Südamerikanischer Puma, n m
  • nc  Puma concolor anthonyi

Mamífers > Carnívors > Fèlids

  • ca  puma sud-americà septentrional, n m
  • es  puma del norte de América del Sur, n m
  • fr  puma du Nord, n m
  • de  Nördlicher Südamerikanischer Puma, n m
  • nc  Puma concolor concolor

Mamífers > Carnívors > Fèlids

  • ca  punaré de Foster, n m
  • es  punaré de Foster, n m
  • fr  punaré de Foster, n m
  • en  Foster's punare, n
  • de  Foster-Punaré, n m
  • nc  Thrichomys fosteri

Mamífers > Rosegadors > Equímids

  • ca  punaré de Jacobina, n m
  • es  punaré de Jacobina, n m
  • fr  punaré des plateaux, n m
  • en  Jacobina punare, n
  • de  Jacobina-Punaré, n m
  • nc  Thrichomys inermis

Mamífers > Rosegadors > Equímids

  • ca  punaré de Lagoa Santa, n m
  • es  punaré de Lagoa Santa, n m
  • fr  punaré commun, n m
  • en  Lagoa Santa punare, n
  • de  Lagoa-Santa-Punaré, n m
  • nc  Thrichomys apereoides

Mamífers > Rosegadors > Equímids

  • ca  punaré de São Lourenço, n m
  • es  punaré de San Lorenzo, n m
  • fr  punaré de Sao Lourenço, n m
  • en  Sao Lourenço punare, n
  • de  Laurentius-Punaré, n m
  • nc  Thrichomys laurentius

Mamífers > Rosegadors > Equímids

  • ca  punaré del Paraguai, n m
  • es  punaré de Paraguay, n m
  • fr  punaré du Paraguay, n m
  • en  pantanal punare, n
  • de  Pantanal-Punaré, n m
  • nc  Thrichomys pachyurus

Mamífers > Rosegadors > Equímids