Nous termes en estudi al Consell Supervisor (19/10/2016)

© iStock/Svitlana Niedielska

Aquest dimecres, 19 d’octubre, es torna a reunir el Consell Supervisor del TERMCAT. Aquesta sessió es dedicarà a l’estudi de termes de l’àmbit de l’atenció integrada. Es tracta, concretament, d’una terminologia que forma part del nou model d’atenció que es vol implantar a Catalunya, basat en la integració de l’atenció social i l’atenció sanitària, i ha estat consensuada prèviament per un nombrós grup d’experts, tant des del punt de vista conceptual com formal.

S’estudiaran, entre d’altres, els termes atenció centrada en la persona, fragilitat, atenció 7x24, atenció personalitzada, continuïtat assistencial, decisió compartida o transició assistencial.

Si teniu interès a conèixer més detalls sobre aquesta terminologia, o si sou experts en la matèria i voleu fer-nos arribar la vostra opinió, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

El Consell Supervisor és l’òrgan encarregat de la fixació de la terminologia en llengua catalana, integrat per membres designats per l’Institut d’Estudis Catalans, membres del TERMCAT i especialistes de les diverses àrees del coneixement.