Ja es pot consultar el butlletí de desembre de l'Associació Europea de Terminologia

butlletí AET

Ja es pot consultar el butlletí d'informació corresponent al mes de desembre de l'Associació Europea de Terminologia. Com sempre, teniu disponible la versió en anglès i la versió en francès.

L'Associació Europea de Terminologia (AET) agrupa entitats i professionals que es dediquen al treball terminològic de qualsevol país europeu, i té l'objectiu de promoure la col·laboració entre els associats i el desenvolupament d'eines i recursos. El butlletí d'informació recull cada mes les notícies que hi fan arribar els associats i la previsió de nous actes d'interès.

En l'edició d'aquest mes de desembre, entre altres continguts, hi trobareu informació sobre la futura Cimera de Terminologia, sobre el congrés que s'ha de dur a terme a Vaasa (Finlàndia), o sobre la publicació de la Terminologia dels drets de l'infant a càrrec del TERMCAT. També hi ha una ressenya del recent llibre de John Humbley La néologie terminologique.

El TERMCAT es fa càrrec de l'edició d'aquest butlletí atès que ocupa la Secretaria Tècnica i Executiva de l'Associació Europea de Terminologia.