Reunió de l'equip directiu de l'Associació Europea de Terminologia

equip directiu de l'AET

Els dies 16 i 17 de febrer ha tingut lloc a Barcelona una trobada del nou equip directiu de l’Associació Europea de Terminologia. En la reunió s’han analitzat temes com la planificació de la propera Cimera Europea de Terminologia, l’organització dels propers Premis Internacionals de Terminologia, la celebració de la propera Conferència Internacional sobre Terminologia a Brussel·les (20-21 d’abril), la publicació del primer número del Journal Terminology Science & Research i la planificació de l’acció en cooperació europea prevista per als propers mesos.

La composició del nou equip directiu de l'Associació Europea de Terminologia és la següent:

Begoña Arrate (País Basc)
Úna Bhreathnach (Irlanda)
Elena Chiochetti (Itàlia)
Sandra Cuadrado (Catalunya)
Henrik Nilsson (Suècia)
Niina Nissilä (Finlàndia)
Mojca Žagar Karer (Eslovènia)

En el marc de la trobada, M. Teresa Cabré, presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans, va rebre l'equip directiu de l’Associació durant una visita a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans. La delegació va agrair l’acollida i la cooperació entre les institucions per a la celebració de la XI Cimera Europea de Terminologia “Terminology –Innovation and Sustainability” a la seu de l’IEC el proper mes de novembre.

L’Associació Europea de Terminologia té com a missió fomentar el multilingüisme per mitjà de la terminologia, proporcionant una plataforma en el pla europeu que contribueixi a promoure i professionalitzar l’activitat terminològica, millorar-ne el reconeixement i establir ponts de cooperació entre organitzacions, associacions i entitats de l’àmbit.

Actualment, el TERMCAT ocupa la secretaria executiva i la tresoreria d’aquest organisme i en coordina les accions comunicatives i de cooperació.

En aquest enllaç podeu trobar informació sobre la reunió i altres notícies relatives a l'Associació Europea de Terminologia.