Back to top
Go back to the list of Online Dictionaries

Terminologia de les curses populars

Terminologia de les curses populars - Presentation

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2017 (Primera edició: 2016)

 

La Terminologia de les curses populars recull 192 fitxes terminològiques relacionades amb aquesta activitat esportiva. Cada terme inclou la denominació o les denominacions sinònimes en català, una definició i, eventualment, notes complementàries. També hi ha els equivalents en castellà, francès, italià i anglès que s’han pogut documentar en fonts de referència. Els equivalents italians han estat cedits per Matteo Rozzarin en col·laboració amb el web ilCoach.net.

Aquesta obra es presenta com un primer pas d’un treball encara en curs. S’ha considerat oportú de fer-la pública en l’estat actual del projecte perquè en bona mesura ja pot donar resposta a les necessitats de molts dels usuaris previstos (periodistes, corredors, aficionats, assessors lingüístics, etc.). Per a més detalls, vegeu la Introducció.

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques de tres maneres diferents: mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari); mitjançant l’accés temàtic en català, o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre "Text de la consulta”, en qualsevol de les llengües del diccionari).

 

Equip de treball
Introducció
Arbre de camp

 

Material complementari:

Infografia: Jo corro, no faig running

Jo corro, no faig running

 

Autoria i edició:

TERMCAT

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia de les curses populars [en línia]. 2a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2017. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/215>

 

Last update: 04-04-2024