Back to top
Go back to the list of Online Dictionaries

Diccionari dels mercats financers

Diccionari dels mercats financers - Presentation

© Autoria: Generalitat de Catalunya. Departament d'Economia i Finances; TERMCAT, Centre de Terminologia
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2009

 

Aquest diccionari recull prop de sis-cents termes amb les denominacions i la definició en català i els equivalents en castellà, francès i anglès, relatius als mercats financers i corresponents a set àmbits temàtics: organització, estructura i funcionament, persones i entitats, actius, operacions, procés de contractació i anàlisi d'actius i emissors.

Es tracta de la versió en línia del Diccionari dels mercats financers, un projecte conjunt entre el Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya i el Centre de Terminologia TERMCAT que sistematitza per primera vegada la terminologia financera en català.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé  fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Equip de treball
Presentació
Introducció
Arbre de camp
Bibliografia

 

Autoria:

Logo departament d'economia i finances          TERMCAT

 

Edició:

TERMCAT

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DEPARTAMENT D'ECONOMIA I FINANCES. Diccionari dels mercats financers [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2009. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/23/>

 

Last update: 25-05-2023