Com funciona la cerca?
Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
Mostrar la cerca bàsica
   
   

       
  • 415008   abrillantar  abrillantar
       
    • abrillantar, v tr
    • es abrillantar
    • fr brillanter

    Donar lluentor a un preparat, generalment de pastisseria, cobrint-lo amb un xarop, gelatina, etc.

       
  • 414930   abunyolar  abunyolar
       
    • abunyolar, v tr
    • es abuñuelar
    • fr souffler

    Fregir croquetes, ous, etc. de manera que adquireixin la forma i l'esponjositat d'un bunyol.

       
  • 414817   acanalar  acanalar
       
    • acanalar, v tr
    • es acanalar
    • fr canneler

    Fer canals o estries a la superfície d'un aliment cru, generalment fruita o hortalisses, amb una finalitat decorativa.

       
  • 414823   acaramel·lar  acaramel·lar
       
    • caramel·litzar, v tr
    • acaramel·lar, v tr sin. compl.
    • es acaramelar
    • es caramelizar
    • fr caraméliser
    • en caramelize, to

    Fondre sucre fins al punt de caramel.

       
  • 415025   acidular  acidular
       
    • acidular, v tr
    • es acidular
    • fr aciduler

    Fer tornar lleugerament àcid un preparat.

       
  • 414873   aclarir  aclarir
       
    • aclarir, v tr
    • es aclarar
    • fr clarifier
    • fr éclaircir

    Fer tornar menys espès un preparat.

       
  • 415026   acolorir  acolorir
       
    • acolorir, v tr
    • es colorear
    • fr colorer

    Donar color a un preparat mitjançant l'addició d'algun producte, com ara tomàquet, safrà o rovell d'ou.

       
  • 415020   acompanyament  acompanyament
       
    • guarnició, n f
    • acompanyament, n m sin. compl.
    • es acompañamiento
    • es guarnición
    • fr garniture
    • en garnish

    Menjar que acompanya el constituent bàsic d'un plat.

       
  • 414996   adob  adob
       
    • adob, n m
    • es adobo
    • en pickling

    Ingredient o conjunt d'ingredients, generalment espècies, hortalisses, oli i vi, emprats per a conservar, entendrir o donar un gust i una aroma especials a una peça de carn, una au, un peix, etc.

       
  • 414997   adobar  adobar
       
    • adobar, v tr
    • es adobar
    • en pickle, to

    Amanir un menjar amb un adob.