La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca ajiaco xilè (guisat fet a base de carn, patates i xili)
- es ajiaco chileno (guiso hecho a base de carne, patatas y ají)
- fr ajiaco chilien (ragoût de viande, de pommes de terre et de chili)
- it ajiaco cileno (spezzatino a base di carne, patate e chili)
- en chilean ajiaco (stew made of meat, potatoes and chili)
- de chilenisches Ajiaco (Eintopf mit Fleisch, Kartoffeln und Chili)
<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>