La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca ànec del delta de l'Ebre de salsa de prunes i poma caramel·litzada
- es pato de El Delta del Ebro relleno de salsa de ciruelas y manzana caramelizada
- fr canard de El Delta de l'Ebre farci à la sauce aux prunes et à la pomme caremélisée
- it anatra di El Delta de l'Ebre farcita di salsa di prugne e mela caramellata
- en stuffed duck from El Delta de l'Ebre with prunes sauce and caramelized apple
- de gefüllte Ente aus El Delta de l'Ebre mit Pflaumensauce und karamellisiertem Apfel
<Plats a la carta. Carn>