Back to top
bacallà amb allioli d'espinacs, poma amb pebre de Jamaica i panses bacallà amb allioli d'espinacs, poma amb pebre de Jamaica i panses

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà amb allioli d'espinacs, poma amb pebre de Jamaica i panses
  • es  bacalao con alioli de espinacas, manzana con pimienta de Jamaica y pasas
  • fr  morue à l'ailloli d'épinards, à la pomme au poivre de la Jamaïque et aux raisins secs
  • it  baccalà con allioli di spinaci, mela al pepe di Giamaica e uva passa (maionese all'aglio)
  • en  cod with spinach allioli, apple with Jamaica pepper and raisins (garlic mayonnaise)
  • de  Stockfisch mit Spinat-Allioli, Äpfeln, Jamaicapfeffer und Rosinen (Knoblauchmayonnaise)

<Plats a la carta. Peix i marisc>