La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca tronc de lluç amb all cremat i tubercles al vapor
- es tronco de merluza al ajo frito y tubérculos al vapor
- fr tronçon de colin à l'ail frit et aux tubercules cuits à la vapeur
- it trancio di nasello all'aglio fritto con tubercoli al vapore
- en fillet of hake with fried garlic and steamed root vegetables
- de Mittelstück vom Seehecht mit gebranntem Knoblauch und gedünsteten Knollenfrüchten
<Plats a la carta. Peix i marisc>