Back to top
tronc de lluç de palangre al forn amb cloïsses tronc de lluç de palangre al forn amb cloïsses

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  tronc de lluç de palangre al forn amb cloïsses
  • es  tronco de merluza de palangre al horno con almejas
  • fr  tronçon de colin de palangre au four aux palourdes
  • it  trancio di nasello di palangre al forno con le vongole
  • en  baked fillet of fresh longline hake with clams
  • de  Mittelstück vom Seehecht von der Legeangel aus dem Ofen mit Venusmuscheln

<Plats a la carta. Peix i marisc>