La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca gambes a la planxa amb oli d'oliva, all i pebre
- es gambas a la plancha con aceite de oliva, ajo y pimienta
- fr crevettes roses grillées à l'huile d'olive, à l'ail et au poivre
- it gamberi alla piastra all'olio d'oliva con aglio e pepe
- en grilled shrimps with olive oil, garlic and pepper
- de Garnelen vom Blech mit Olivenöl, Knoblauch und Pfeffer
<Plats a la carta. Peix i marisc>