La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca raviolis de dos colors amb crustacis, bolets i salsa de peix amb pebre vermell
- es raviolis de dos colores con crustáceos, setas y salsa de pescado con pimentón
- fr raviolis de deux couleurs aux crustacés, aux champignons et à la sauce de poisson à la paprika
- it ravioli bicolore con crostacei e funghi alla salsa di pesce e pepe rosso
- en two color ravioli with crustaceans, mushrooms and fish sauce with paprika
- de zweifarbige Ravioli mit Krustentieren, Pilzen und Fischsauce mit rotem Pfeffer
<Plats a la carta. Pasta>