Back to top
tronc de lluç de palangre al forn amb bolets de temporada tronc de lluç de palangre al forn amb bolets de temporada

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  tronc de lluç de palangre al forn amb bolets de temporada
  • es  tronco de merluza de palangre al horno con setas de temporada
  • fr  tronçon de colin de palangre au four aux champignons de saison
  • it  trancio di nasello di palamito al forno con funghi di stagione
  • en  baked fillet of fresh longline hake with wild mushrooms in season
  • de  Mittelstück vom Seehecht von der Legeangel aus dem Ofen mit Pilzen der Saison

<Plats a la carta. Peix i marisc>