Back to top
filet de vedella de Girona amb crema de pebre verd filet de vedella de Girona amb crema de pebre verd

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet de vedella de Girona amb crema de pebre verd
  • es  solomillo de ternera de Gerona con crema de pimienta verde
  • fr  filet de veau de Girona à la crème de poivre vert
  • it  filetto di vitello di Girona con crema di pepe verde
  • en  veal tenderloin from Girona with green pepper cream
  • de  Kalbsfilet aus Girona mit grüner Pfeffercreme

<Plats a la carta. Carn>