Back to top
filet d'estruç amb salsa de tòfones del Perigord filet d'estruç amb salsa de tòfones del Perigord

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet d'estruç amb salsa de tòfones del Perigord
  • es  filete de avestruz con salsa de trufas de Périgord
  • fr  filet d'autruche à la sauce aux truffes du Périgord
  • it  filetto di struzzo con salsa di tartufi di Perigord
  • en  ostrich fillet with Perigord truffle sauce
  • de  Straußenfilet mit Perigord-Trüffelsauce

<Plats a la carta. Carn>