Back to top

Diccionari de formatges - Presentation

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2021-2023
Amb la col·laboració de: ACREFA - Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà

 

El Diccionari de formatges que presentem posa a l’abast dels usuaris 208 termes relacionats amb el món del formatge, entre els quals s’inclouen noms de formatges del món, noms de formatges dels Països Catalans, noms de tipus de formatges i termes relacionats amb l’elaboració i el consum de formatge. Es tracta d’una obra elaborada amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà, l’abast temàtic de la qual podeu consultar en el document Arbre de camp.

Cada terme inclou les denominacions en català, equivalents principalment en castellà, francès i anglès, definició i, si escau, notes complementàries.

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre “Text de la consulta”, en qualsevol de les llengües del diccionari).

 

Equip de treball
Arbre de camp
Bibliografia

 

Autoria i edició:

Logo Termcat

 

Amb la col·laboració de:

Logo Acrefa

 

Citació bibliogràfica recomanada:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de formatges [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021-2023. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/305>

 

Last update: 05-04-2024