Back to top

Cercaterm

Buscador del conjunto de fichas terminológicas que TERMCAT pone a disposición pública. 

Si necesitan más información, pueden dirigirse al Servicio de Consultas (es necesario registrarse previamente).

Resultados para la búsqueda "confitura" dentro de todas las áreas temáticas

amanida de farcellets d'albergínia farcits de llavors de gira-sol i ous de guatlla amb confitura de tomàquet verd amanida de farcellets d'albergínia farcits de llavors de gira-sol i ous de guatlla amb confitura de tomàquet verd

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de farcellets d'albergínia farcits de llavors de gira-sol i ous de guatlla amb confitura de tomàquet verd
  • es  ensalada de paquetitos de berenjena rellenos de pipas de girasol y huevos de codorniz con confitura de tomates verdes
  • fr  salade d'aumônières d'aubergine farcies de graines de tournesol et oeufs de caille à la confiture de tomate verte
  • it  insalata di fagottini di melanzana farciti di semi di girasole e uova di quaglia con confettura di pomodori verdi
  • en  salad of aubergine mini packets stuffed with sunflower seeds and quail eggs with green tomato jam
  • de  Salat mit Auberginentäschchen gefüllt mit Sonnenblumenkernen und Wachteleiern mit grüner Tomatenkonfitüre

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

bacallà al forn amb confitura de porros bacallà al forn amb confitura de porros

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà al forn amb confitura de porros
  • es  bacalao al horno con confitura de puerros
  • fr  morue au four à la confiture de poireaux
  • it  baccalà al forno con confettura di porri
  • en  baked cod with leeks jam
  • de  Stockfisch aus dem Ofen mit Lauchkonfitüre

<Plats a la carta. Peix i marisc>

bacallà amb mongetes vermelles i confitura de nyores bacallà amb mongetes vermelles i confitura de nyores

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà amb mongetes vermelles i confitura de nyores
  • es  bacalao con alubias pintas y confitura de ñoras
  • fr  morue aux haricots et à la confiture de piments piquants
  • it  baccalà con fagioli borlotti e confettura di peperoni piccanti
  • en  cod with pinto beans and chilli peppers jam
  • de  Stockfisch mit roten Bohnen und spanischer Pfeffermarmelade

<Plats a la carta. Peix i marisc>

bacallà gratinat amb confitura de tomàquet i allioli bacallà gratinat amb confitura de tomàquet i allioli

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà gratinat amb confitura de tomàquet i allioli
  • es  bacalao gratinado con confitura de tomate y alioli
  • fr  morue gratinée à la tomate confite et à l'ailloli
  • it  baccalà gratinato con confettura di pomodori e allioli (maionese all'aglio)
  • en  cod au gratin with tomato preserve and ailloli (garlic mayonnaise)
  • de  gratinierter Stockfisch mit Tomatenkonfitüre und Allioli (Knoblauchmayonnaise)

<Plats a la carta. Peix i marisc>

calder de confitura calder de confitura

<Utillatge de cuina>

Fuente de la imagen del término

Atenció! La informació d'aquesta fitxa pot requerir una revisió.

Si teniu dubtes sobre un punt concret, adreceu-vos al Servei d'atenció personalitzada.

  • ca  calder de confitura, n m
  • es  caldero de confitura
  • fr  chaudron à confiture

<Utillatge de cuina>

Definición
Calder per a fer-hi confitura.
camembert arrebossat amb confitura de nabius camembert arrebossat amb confitura de nabius

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  camembert arrebossat amb confitura de nabius
  • es  camembert rebozado con confitura de arándanos
  • fr  camembert pané à la confiture de myrtilles
  • it  camembert impanato con marmellata di mirtilli
  • en  camembert in breadcrumbs with bilberry jam
  • de  gebackener Camembert mit Blaubeermarmelade

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

carpaccio de bacallà amb vinagreta d'anxoves i confitura de tomàquet carpaccio de bacallà amb vinagreta d'anxoves i confitura de tomàquet

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio de bacallà amb vinagreta d'anxoves i confitura de tomàquet
  • es  carpaccio de bacalao con vinagreta de anchoas y confitura de tomate
  • fr  carpaccio de morue à la vinaigrette d'anchois et à la confiture de tomate
  • it  carpaccio di baccalà con vinaigrette alle acciughe e confettura al pomodoro
  • en  cod carpaccio with anchovie vinaigrette and tomato preserve
  • de  Stockfischcarpaccio mit Anchovisvinaigrette und Tomatenkonfitüre

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

carpaccio de magret d'ànec amb confitura de cireres i encenalls de formatge parmesà carpaccio de magret d'ànec amb confitura de cireres i encenalls de formatge parmesà

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio de magret d'ànec amb confitura de cireres i encenalls de formatge parmesà
  • es  carpaccio de magret de pato con confitura de cerezas y virutas de queso parmesano
  • fr  carpaccio de magret de canard à la confiture de cerises et aux copeaux de fromage parmesan
  • it  carpaccio di magret d'anatra con confettura di ciliegie e scaglie di parmigiano
  • en  magret of duck carpaccio with cherries jam and Parmesan cheese shavings
  • de  Carpaccio vom Entenmagret mit Kirschkonfitüre und Parmesanstreifen

<Plats a la carta. Carn>

civet de cabirol amb cebetes i confitura civet de cabirol amb cebetes i confitura

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  civet de cabirol amb cebetes i confitura
  • es  civet de corzo con cebollitas y confitura
  • fr  civet de chevreuil aux petits oignons et à la confiture
  • it  civet di capriolo con cipolline e confettura
  • en  jugged roe deer with baby onions and jam
  • de  Rehragout mit Zwiebeln und Konfitüre

<Plats a la carta. Carn>

coca amb confitura de tomàquet, ceba caramel·litzada i formatge de cabra coca amb confitura de tomàquet, ceba caramel·litzada i formatge de cabra

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  coca amb confitura de tomàquet, ceba caramel·litzada i formatge de cabra
  • es  coca con confitura de tomate, cebolla caramelizada y queso de cabra
  • fr  tourte à la confiture de tomate, à l'oignon caramélisé et au fromage de chèvre
  • it  focaccia con confettura di pomodori, cipolla caramellata e formaggio di capra
  • en  pie with tomato jam, caramelized onion and goat cheese
  • de  Teigfladen mit Tomatenmarmelade, karamellisierter Zwiebel und Ziegenkäse

<Plats a la carta. Entrants i amanides>