most de raïm parcialment fermentat procedent de raïm pansificat
most de raïm parcialment fermentat procedent de raïm pansificat
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia de la vitivinicultura [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2016-2022. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/219>
- ca most de raïm parcialment fermentat procedent de raïm pansificat, n m
- es mosto de uva parcialmente fermentado procedente de uvas pasificadas, n m
<Vitivinicultura>
Definición
Most de raïm parcialment fermentat obtingut a partir de raïm assecat al sol o a l'ombra per a la seva deshidratació parcial, amb un contingut total de sucres abans de la fermentació de 272 grams per litre, com a mínim, i amb un grau alcohòlic natural adquirit no inferior al 8%.