Back to top
most de raïm parcialment fermentat procedent de raïm pansificat most de raïm parcialment fermentat procedent de raïm pansificat

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia de la vitivinicultura [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2016-2022. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/219>

  • ca  most de raïm parcialment fermentat procedent de raïm pansificat, n m
  • es  mosto de uva parcialmente fermentado procedente de uvas pasificadas, n m

<Vitivinicultura>

Definición
Most de raïm parcialment fermentat obtingut a partir de raïm assecat al sol o a l'ombra per a la seva deshidratació parcial, amb un contingut total de sucres abans de la fermentació de 272 grams per litre, com a mínim, i amb un grau alcohòlic natural adquirit no inferior al 8%.