número E
número E
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
CATALUNYA. DEPARTAMENT DE SALUT; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de seguretat alimentària [en línia]. 2a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2023. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/304>
- ca número E, n m
- ca codi E, n m sin. compl.
- es código E, n m
- es número E, n m
- fr code E, n m
- fr numéro E, n m
- en E code, n
- en E number, n
<Seguretat alimentària > Anàlisi del risc>
Definición
Codi alfanumèric que identifica els additius alimentaris autoritzats dins de la Unió Europea.
Nota
- 1. El número E d'un additiu alimentari està format per la lletra E, que és la inicial de Europa, seguida de tres o quatre dígits.
- 2. En l'etiquetatge dels aliments els additius alimentaris es designen amb el nom de la seva classe funcional seguida entre parèntesis de la denominació específica de l'additiu alimentari o del número E.