Back to top
formatge de tovalló formatge de tovalló

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de formatges [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021-2023. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/305>

  • ca  formatge de tovalló, n m
  • ca  formatge de mocador, n m sin. compl.
  • es  queso de servilleta, n m
  • fr  fromage de serviette, n m
  • en  napkin cheese, n

<Formatges > Formatges del món > Formatges dels Països Catalans>

Definición
Formatge, tradicionalment fresc, fet amb llet de cabra, d'ovella o d'una barreja de totes dues, de pasta premsada no cuita, de textura ferma i cremosa, de color blanc fins al groc clar i de gust suau i lleugerament salat.

Nota

  • El formatge de tovalló és originari de la comarca de la Costera, al País Valencià.