Back to top
escamarlà, cremós de patata i cloïssa amb delícia de garota escamarlà, cremós de patata i cloïssa amb delícia de garota

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  escamarlà, cremós de patata i cloïssa amb delícia de garota
  • es  cigala, cremoso de patata y almeja con delicia de erizo de mar
  • fr  langoustine, crémeux de pomme de terre et palourde à la délice d'oursin
  • it  scampo, cremoso di patata e vongola con delizia di riccio di mare
  • en  Norway lobster, creamy potato and clam with sea urchin delight
  • de  Kaisergranat, cremige Kartoffeln und Venusmuscheln mit Seeigelköstlichkeit

<Plats a la carta. Peix i marisc>