Back to top
escamarlà amb macarrons, formatge parmesà i salsa bolonyesa escamarlà amb macarrons, formatge parmesà i salsa bolonyesa

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  escamarlà amb macarrons, formatge parmesà i salsa bolonyesa
  • es  cigala con macarrones, queso parmesano y salsa boloñesa
  • fr  langoustine aux macaronis, au fromage parmesan et à la sauce bolognaise
  • it  scampo con penne, parmigiano e salsa alla bolognese
  • en  Norway lobster with penne, Parmesan cheese and Bolognese sauce
  • de  Kaisergranat mit Makkaroni, Parmesan und Bolognese-Sauce

<Plats a la carta. Peix i marisc>