Back to top
broqueta de vedella gallega amb mozzarella fumada broqueta de vedella gallega amb mozzarella fumada

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  broqueta de vedella gallega amb mozzarella fumada
  • es  pincho de ternera gallega con mozzarella ahumada
  • fr  brochette de veau galicien à la mozzarella fumée
  • it  spiedino di vitello galiziano con mozzarella affumicata
  • en  galician veal brochette with smoked mozzarella
  • de  Spieß vom galizischen Kalb mit geräuchertem Mozzarella

<Plats a la carta. Carn>