La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca anxoves del mar Cantàbric sobre llit de pebrots fregits i oli d'olives negres
- es anchoas del mar Cantábrico sobre cama de pimientos fritos y aceite de aceitunas negras
- fr anchois de la mer Cantabrique sur lit de poivrons frits et d'huile d'olives noires
- it acciughe del mar Cantabrico su letto di peperoni fritti ed olio d'olive nere
- en anchovies from the Bay of Biscay on bed of fried peppers and black olives oil
- de Anchovis aus dem kantabrischen Meer auf gebratenem Paprika und schwarzem Olivenöl
<Plats a la carta. Entrants i amanides>