Back to top
crema de mandarina, pastisset d'anís estrellat, gelat de gingebre i plàtan caramel·litzat crema de mandarina, pastisset d'anís estrellat, gelat de gingebre i plàtan caramel·litzat

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  crema de mandarina, pastisset d'anís estrellat, gelat de gingebre i plàtan caramel·litzat
  • es  crema de mandarina, pastelito de anís estrellado, helado de jengibre y plátano caramelizado
  • fr  crème de mandarine, petit gâteau d'anis étoilé, glace au gingembre et banane caramélisée
  • it  crema di mandarino, pasticcino di anice stellata, gelato di zenzero e banana caramellata
  • en  cream of tangerine soup, star anis little cake, ginger ice cream and caramelized banana
  • de  Mandarinencreme, kleiner Sternaniskuchen, Ingwereis und karamellisierte Banane

<Plats a la carta. Postres>