
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca filet de vedella a la brasa amb foie-gras i verdures al forn
- es solomillo de ternera a la brasa con foie gras y verduras al horno
- fr filet de veau grillé sur la braise au foie gras et aux légumes rôtis
- it filetto di vitello alla brace con foie gras e verdure al forno
- en charcoal-grilled veal tenderloin with foie gras and baked vegetables
- de Kalbsfilet vom Rost mit Foie Gras und Gemüse aus dem Ofen
<Plats a la carta. Carn>