La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca flam de pebrot escalivat amb formatge de cabra gratinat
- es flan de pimiento asado con queso de cabra gratinado
- fr flan de poivron rôti au fromage de chèvre gratiné
- it flan di peperone arrostito con formaggio di capra gratinato
- en roast pepper pudding with goat cheese au gratin
- de gerösteter Paprikapudding mit gratiniertem Ziegenkäse
<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>