Back to top
ventresca de tonyina d'almadrava torrada amb amanida ventresca de tonyina d'almadrava torrada amb amanida

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  ventresca de tonyina d'almadrava torrada amb amanida
  • es  ventresca de atún de almadraba asada con ensalada
  • fr  ventrèche de thon de madrague rôti à la salade
  • it  ventresca di tonno di tonnara tostata con insalata
  • en  roast tuna belly with salad
  • de  gebratenes Bauchfleisch vom frischem Thunfisch mit Salat

<Plats a la carta. Peix i marisc>