Back to top
bolets saltats amb botifarra negra esparracada bolets saltats amb botifarra negra esparracada

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bolets saltats amb botifarra negra esparracada
  • es  setas salteadas con butifarra negra esparracada (butifarra rasgada)
  • fr  champignons sautés à la botifarra negra esparracada (boudin noir déguenillé)
  • it  funghi saltati con botifarra negra esparracada (sanguinaccio a straccetti)
  • en  sautéed mushrooms with botifarra negra esparracada (ragged blood sausage)
  • de  sautierte Pilze mit Botifarra negra esparracada (aufgeplatzte Blutwurst)

<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>