Back to top
daus de filet de porc ibèric amb pebrots de Padrón daus de filet de porc ibèric amb pebrots de Padrón

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  daus de filet de porc ibèric amb pebrots de Padrón
  • es  dados de solomillo de cerdo ibérico con pimientos de Padrón
  • fr  dés de filet de porc ibérique avec piments de Padrón (piments verts et piquants)
  • it  dadi di lombata di maiale iberico con peperoni di Padrón (verdi e piccanti)
  • en  Iberian pork tenderloin cubes with peppers from Padrón (small hot green peppers)
  • de  iberische Schweinsfiletwürfel mit Padrón-Paprikaschoten (grüne, scharfe Paprikaschoten)

<Plats a la carta. Carn>