Back to top

Cercaterm

Buscador del conjunto de fichas terminológicas que TERMCAT pone a disposición pública. 

Si necesitan más información, pueden dirigirse al Servicio de Consultas (es necesario registrarse previamente).

Resultados para la búsqueda "gojat" dentro de todas las áreas temáticas

íbex de Núbia íbex de Núbia

<Zoologia > Mamífers>

Fuente de la imagen del término

Atenció! La informació d'aquesta fitxa pot requerir una revisió.

Si teniu dubtes sobre un punt concret, adreceu-vos al Servei d'atenció personalitzada.

  • ca  íbex de Núbia, n m
  • es  cabra montés nubia
  • es  íbex de Nubia
  • en  nubian goat
  • en  nubian ibex
  • nc  Capra ibex nubiana

<Zoologia > Mamífers>

amanida amb formatge de cabra amanida amb formatge de cabra

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb formatge de cabra
  • es  ensalada con queso de cabra
  • fr  salade au fromage de chèvre
  • it  insalata con formaggio di capra
  • en  salad with goat cheese
  • de  Salat mit Ziegenkäse

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida amb formatge de cabra Crottin amb vinagreta de mostassa antiga i fruita seca amanida amb formatge de cabra Crottin amb vinagreta de mostassa antiga i fruita seca

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb formatge de cabra Crottin amb vinagreta de mostassa antiga i fruita seca
  • es  ensalada con queso de cabra Crottin a la vinagreta de mostaza antigua y frutos secos
  • fr  salade de fromage de chèvre Crottin à la vinaigrette de moutarde à l'ancienne et aux fruits secs
  • it  insalata di formaggio di capra Crottin con vinaigrette di mostarda all'antica e frutti secchi
  • en  Crottin goat cheese salad with old style mustard and dried fruit vinaigrette
  • de  Salat mit Crottin-Ziegenkäse mit Senfvinaigrette und Trockenfrüchten und Nüssen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida amb formatge de cabra i fruita seca amanida amb formatge de cabra i fruita seca

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb formatge de cabra i fruita seca
  • es  ensalada con queso de cabra y frutos secos
  • fr  salade au fromage de chèvre et aux fruits secs
  • it  insalata con formaggio di capra e frutti secchi
  • en  salad with goat cheese and dried fruits and nuts
  • de  Salat mit Ziegenkäse, Trockenfrüchten und Nüssen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida amb formatge de cabra i pernil d'ànec amanida amb formatge de cabra i pernil d'ànec

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb formatge de cabra i pernil d'ànec
  • es  ensalada con queso de cabra y jamón de pato
  • fr  salade au fromage de chèvre et au jambon de canard
  • it  insalata con formaggio di capra e prosciutto d'anatra
  • en  salad with goat cheese and duck ham
  • de  Salat mit Ziegenkäse und Entenschinken

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida amb formatge de cabra i vinagreta d'olives amanida amb formatge de cabra i vinagreta d'olives

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb formatge de cabra i vinagreta d'olives
  • es  ensalada con queso de cabra y vinagreta de aceitunas
  • fr  salade au fromage de chèvre et à la vinaigrette d'olives
  • it  insalata con formaggio di capra e vinaigrette alle olive
  • en  salad with goat cheese and olive vinaigrette
  • de  Salat mit Ziegenkäse und Olivenvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida amb formatge de cabra i vinagreta de fruita seca amanida amb formatge de cabra i vinagreta de fruita seca

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb formatge de cabra i vinagreta de fruita seca
  • es  ensalada con queso de cabra y vinagreta de frutos secos
  • fr  salade au fromage de chèvre et à la vinaigrette aux fruits secs
  • it  insalata con formaggio di capra e vinaigrette di frutti secchi
  • en  salad with goat cheese and a nut vinaigrette
  • de  Salat mit Ziegenkäse und Trockenfrüchtevinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida amb formatge de cabra i vinagreta de mel amanida amb formatge de cabra i vinagreta de mel

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb formatge de cabra i vinagreta de mel
  • es  ensalada con queso de cabra y vinagreta de miel
  • fr  salade au fromage de chèvre et à la vinaigrette de miel
  • it  insalata con formaggio di capra e vinaigrette al miele
  • en  salad with goat cheese and honey vinaigrette
  • de  Salat mit Ziegenkäse und Honigvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'encenalls de foie-gras i formatge de cabra amanida d'encenalls de foie-gras i formatge de cabra

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'encenalls de foie-gras i formatge de cabra
  • es  ensalada de virutas de foie gras y queso de cabra
  • fr  salade de copeaux de foie gras et de fromage de chèvre
  • it  insalata di scaglie di foie gras con formaggio di capra
  • en  salad of foie gras shavings and goat cheese
  • de  Salat mit Foie-Gras-Streifen und Ziegenkäse

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i pernil cruixent amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i pernil cruixent

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i pernil cruixent
  • es  ensalada de lechugas variadas con queso de cabra y jamón crujiente
  • fr  salade de laitues variées au fromage de chèvre et au jambon croustillant
  • it  insalata di lattughe miste con formaggio di capra e prosciutto croccante
  • en  salad of assorted lettuces with goat cheese and crunchy cured ham
  • de  bunte Blattsalate mit Ziegenkäse und knusprigem Schinken

<Plats a la carta. Entrants i amanides>