Back to top

Cercaterm

Buscador del conjunto de fichas terminológicas que TERMCAT pone a disposición pública. 

Si necesitan más información, pueden dirigirse al Servicio de Consultas (es necesario registrarse previamente).

Resultados para la búsqueda "sucre morè" dentro de todas las áreas temáticas

cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana
  • es  crujiente de azúcar moreno con crema helada de avellana
  • fr  croustillant au sucre brun et crème glacée aux noisettes
  • it  croccante di zucchero greggio con crema gelata di nocciole
  • en  brown sugar crunchy sweet with hazelnut ice cream
  • de  Rohrzuckerkrokant mit gefrorener Haselnußcreme

<Plats a la carta. Postres>

filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè
  • es  solomillo de ternera flameado con ron y azúcar moreno
  • fr  filet de veau flambé au rum et au sucre brun
  • it  filetto di vitello flambé al rum e zucchero di canna
  • en  veal tenderloin flambéed with rum and brown sugar
  • de  mit Rum und braunem Zucker flambiertes Kalbsfilet

<Plats a la carta. Carn>

milfulls de foie-gras estofat i fruites amb cruixent de caramel de sucre morè de canya milfulls de foie-gras estofat i fruites amb cruixent de caramel de sucre morè de canya

<Gastronomia > Plats a la carta>

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  milfulls de foie-gras estofat i fruites amb cruixent de caramel de sucre morè de canya
  • es  milhojas de foie gras estofado y frutas con crujiente de caramelo mascabado
  • fr  millefeuille de foie gras à l'étouffée et aux fruits au croustillant au caramel de sucre brun
  • it  millefoglie di foie gras stufato e frutta con croccante di caramello di zucchero bruno di canna
  • en  millefeuille of stewed foie gras and fruits with brown sugar crunchy sweet
  • de  Millefeuille mit Gänseleberragout und Früchten mit Karamellkrokant und braunem Rohrzucker

<Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>