Back to top
Vuelva a la lista de diccionarios online

bacallà al forn amb capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc) - Plats a la carta

Presentación
bacallà al forn amb capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc) bacallà al forn amb capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)

  • ca  bacallà al forn amb capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
  • es  bacalao al horno con capipota (guisado de las partes grasas de la cabeza y las patas del buey, la ternera o el cerdo)
  • fr  morue au four au capipota (ragoût de tête et de pieds de boeuf, veau ou porc)
  • it  baccalà al forno con capipota (spezzatino in umido fatto con le parti grasse della testa ed i piedi del bue, del vitello o del maiale)
  • en  baked cod with capipota (Catalan stew made with parts of head and trotters of cow, calf or pig)
  • de  Stockfisch aus dem Ofen mit Capipota (Eintopf mit Kopf und Füßen vom Rind, Kalb oder Schwein)

Plats a la carta. Peix i marisc