Nova reunió del projecte CoopWood a Pamplona

Reunió CoopWood Pamplona

Des d'ahir i fins demà es duu a terme a Pamplona una nova reunió de treball per al seguiment del projecte Coopwood. Es tracta d'una de les reunions que estan previstes entre tots els socis implicats en el projecte.

CoopWood es concretarà en un seguit d’accions encaminades a promoure la cooperació transfronterera en la formació professional en l’àmbit de la fusta. Un dels blocs d’acció previstos se centra en la creació d’un portal de recursos que inclourà un glossari de l’àmbit de la fusta en català, castellà, francès i basc, i que elaborarà el TERMCAT. Aquest projecte ha estat beneficiari de la convocatòria de projectes Interreg V Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020.

La resta d’organismes integrants del projecte són l’Associació Patronal de Fusters de Guipúscoa (Donostia), la Cambra d’Oficis i Artesans dels Pirineus Atlàntics (Pau), la Federació d’Oficis de la Construcció (Anglet), TKNIKA (Renteria), la Cambra d’Oficis de l’Arieja (Foix) i el CIS San Juan/Donibane (Pamplona), que és l'entitat que acull la trobada actual.

Coopwood / Interreg