Reunió de seguiment del projecte CoopWood (17/06/2019)

reunió CoopWood

Avui ha tingut lloc una reunió de seguiment del projecte Coopwood entre els representants del TERMCAT, Nekane Amondarain —representant d’Arotzgi, l’Associació Patronal de Fusters de Guipúscoa (Donostia)—, i Salvador Ordoñez —coordinador general del Gremi Fusta i Moble.

Aquest projecte ha estat beneficiari de la convocatòria de projectes Interreg V Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020, i es concreta en un seguit d’accions encaminades a promoure la cooperació transfronterera en la formació professional en l’àmbit de la fusta que es poden consultar al web del projecte. Un dels blocs d’acció previstos se centra en la creació d’un portal de recursos que inclourà un glossari de l’àmbit de la fusta en català, castellà, francès i basc, i que està elaborant el TERMCAT.

La resta d’organismes integrants del projecte són l’Associació Patronal de Fusters de Guipúscoa (Donostia), la Cambra d’Oficis i Artesans dels Pirineus Atlàntics (Pau), la Federació d’Oficis de la Construcció (Anglet), TKNIKA (Renteria), la Cambra d’Oficis de l’Arieja (Foix) i el CIS San Juan/Donibane (Pamplona).

El Gremi Fusta i Moble és una entitat fundada el 1257 que vetlla pels interessos dels professionals i les empreses del sector de la fusta a Catalunya i que comparteix objectius amb el projecte Coopwood; per això es converteix en un soci del projecte i col·laborarà amb el TERMCAT en l’organització de la propera reunió plenària que tindrà lloc al mes d’octubre a Barcelona.

 

Coopwood / Interreg